alpex boru fiyatları

2 Yorum
Stok Kodu
BNVSN0
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
1,21 EUR + KDV
*3,30 TL den başlayan taksitlerle!!
50,38 TL

alpex boru fiyatları;

Tüm Isıtma Sistemleri Fiyatlarını Göster 


Tüm Yerden Isıtma Borusu Fiyatlarını Göster 


alpex boru fiyatları DN 20 çap için olup, diğer çap fiyatlarını öğrenmek için arayınız!

 

                                                                                       0 (332) 234 24 99

alpex boru özellikleri;

pexal boru fiyatlari 1     Metal ve plastiği bir araya getiren tasarımıyla alpex boru çok katlı bir borudur. Hem metalin hem de plastiğin avantajları bir aradadır. Mekanik olarak dayanımı yüksek olmasının yanı sıra paslanmaya karşı  oldukça dirençlidir. Hafiftir, esnektir ve ısı iletimi düşük alpex boru lar 16 mm-32 mm çapları arasında çeşitli ölçülerde kullanım alanındaki ihtiyaca göre üretilir. 

 

 

 


 

 

 

al-pert boru fiyatları   Ürünün iç yüzeyi temizliğin sağlanması amacıyla pürüzsüz ve çapraz bağlı bir polietilen malzeme olan PE-xb ile yapılmıştır. Borunun orta tabakası ise çeperleri oksijen dağılımından korur, serttir ve dayanıklıdır. Tig kaynak kullanılarak yapılmış bir çeşit alüminyum folyo tabakasıdır bu. Alüminyum folyonun yanyana durduğu plastikten yapılmış tabakalara sıkıca kenetlenmesi için bağlayıcı tabakalarla özel olarak yapıştırma teknolojisi kullanılmıştır. Son olarak dış yüzeyin paslanmaya dirençli, alüminyum tabakayı zarar görmeye karşı koruyan çapraz bağlarla kuvvetlendirilmiş polietilen bir malzeme olan Pe-Xb den yapılmış olması ürünü avantajlı bir hale getirir.

 

 

 

 



pexal boru fiyatlari     Hortum içinde su hızlıca akar, hem kırılmalara hem de kopmalara karşı üstün dayanıklılığı vardır. Termik iletkenliği oldukça düşük olan alpex boru soğuk ve sıcak su tesisatlarında, kombilerde, kat kaloriferi sistemlerinde, yerden ısıtma sistemlerinin ihtiyaç duyulan kısımlarında, içme suyu dağıtım şebekelerinde, güneş enerjisi sistemleriyle endüstriyel alanlarda sıkça kullanılır. Çinko dayanımlı fittinglerin pirinç olanlarıyla montajı yapıldığında uzun süre kullanım imkanı sağlar. Vidalı ve press fittinglerle kolayca montajı yapılabilir.  

Pex boru
Merhabalar, pex boru sipariş etmek istiyorum. 240m urunun gonderimi ile alakali bilgi alabilirsem sevinirim.
Asya Türkoğlu | 18/09/2022
alpex boru
32 mm alpex veya pex boru ek parça varmı . var ise fiyat bilgisi
Slk Ast | 05/07/2021
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
alpex boru fiyatları alpex boru fiyatları en uygun ödeme koşullarıyla. alpex boru fiyat listesi 2020 2021 BNVSN0 alpex boru fiyatları

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.