Denge Kabı DN-25 (Maşonlu) fiyatları

0 Yorum
Stok Kodu
BEHMR368
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
590,00 TL + KDV
*46,32 TL den başlayan taksitlerle!!
708,00 TL

 Teknofer Tıkla Ara

Denge Kabı Fiyatları DN25 (Manşonlu);

  Tebrikler Denge Kabı fiyatları araştırırken sitemize denk geldiniz. Depomuzda kalan son ürünleri devamı gelmeyeceği için FIRSAT SEPETİ ne dahil ettik. Sınırlı sayıda kalan ürünleri aşağıda belirtilen stoklar çerçevesinde müthiş indirimler ile alabilirsiniz. Anlaşmalı olarak indirimli Aras kargo ile siparişleriniz gönderilecektir. Nakliye maliyetlerinizi minimuma düşürmek için lütfen FIRSAT SEPETİ linkini yada aşağıda bulunan fırsat ürünleri düğmesini tıklayınız. Böylelikle ihtiyaç duyabileceğiniz ürünleri kaçırılamayacak bir fırsatla alırken nakliye maliyetlerinizi de düşürebilirsiniz!   

 
STOKTA KALAN ÜRÜN MİKTARI : 3 ADET
 

 

                                                       

Denge Kabı DN25 Teknik özellikleri ;

Denge Kabı,  tesisatlarda kullanılan akışkan sıvı tesisatlardan tekrar dağıtım kanalına dönüşü sırasında bir miktar ısı kaybına uğramaktadır. Bu meydana gelen ısı kayıpları kazanlarda ısıl gerilmelere neden olmaktadır. Bu gerilmeler kazanın ömrünü olumsuz yönde etkiler ve kısaltır. Denge kapının görevi de tam bu noktada başlamaktadır. Tesisattan gelen soğumuş akışkan sıvı ile kazandan gelen sıcak akışkan sıvıyla karışımında ısıl dengeyi sağlamaktır. Bu sayede ısıl denge minimum seviyede tutulmuş olur. Üzerlerine bağlanan sensörler yardımı ile de sıcaklık kontrol edilebilir. Ürün, gövde kaynaklı olup karbon çelikten yapılmıştır. Bütün üretimlerde basınç testi yapılmıştır. Denge kabının alt bölümüne boşaltma maşonu, üst bölümüne havalık maşonu konulmuştur. Denge kapı dik kullanılmalıdır. 

Denge Kabı Teknik özellikleri ;

Maksimum işletme basıncı: 10 Bar,

Maksimum işletme Sıcaklığı: 200 C,

Çap: DN32-DN300( Özel ölçülerde imalat yapılmaktadır.),

Gövde: Karbon Çelik, Bağlantı Şekli: Dişli/Kaynaklı/Flanşlı,

Kcal/h: 25.000 

DN: 25  1''

D:65,

H: 350

h:250 

 

 

 

 

 

 

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Denge Kabı DN-25 (Maşonlu) fiyatları istanbul şanlıurfa kayseri Dn 25 denge kabı fiyatları en uygun ödeme koşullarıyla teknofer den alınır. BEHMR368 Denge Kabı DN-25 (Maşonlu) fiyatları

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.